Shopping Cart

No products in the cart.

header
Meie lugu sai alguse aastal 2021, istudes külmal talvel tassikese teega ja mõtiskledes esivanemate tavade ja kommete üle. Meid ümbritseva tempoka maailma hektilisus andis meile inspireeriva mõtte taaselustada esivanemate tarkused ja jagada neid meid ümbritsevate heade inimestega.
Meie esivanematel on olnud tugev side loodusega ja nad on ammendanud oma jõu ja rahu lihtsatest asjadest. Meid ümbritsevas looduses kasvab mitmeid ravimtaimi, mida meie esivanemad erinevatel eesmärkidel kasutasid – teelehti haavadele, kummelit puhastamiseks, palderjani rahustamiseks. Taimede kasutamise otstarbeid on rohkelt ja see inspireeris meid jagamaks iidseid teadmisi. Enamus taimede omadusi rakendati erinevaid teesegusid juues ning sellest tulenebki Melie ülim soov, pakkuda puhtast loodusest kasvanud ravimtaimedest valmistatud teesegusid.
Käsitsi segatud teesegud
Biolagunevad teekotid
Vabad lisaainetest
Korjatud puhtast loodusest

Melie on väike pereettevõte, kelle soov on pakkuda kaunitest ja kosutavatest ravimtaimedest valmistatud teesegusid. Ettevõtte loomise idee tekkis soovist pakkuda väärtuslikke tooteid, mis oleksid vabad lisaainetest ja pakuksid kosutust nii kehale, hingele kui ka meelele. Meie sortimenti kuuluvad kvaliteetsed ja maitsvad teesegud, mis on käsitsi segatud ja pakendatud biolagunevatesse teekottidesse. Melie teesegudes kasutatavad taimed on korjatud puhtast loodusest ja kuivatatud värskes õhus. Iga teesegu on kokku pandud hoolikalt valitud taimedest ja marjadest, arvestades nende funktsioone ja maitsete kombinatsioone.

Melie –

Meie lil.l

MELIE TAIMETEED RAVIMTAIMEDEST