Shopping Cart

No products in the cart.

header

Koostööpartnerile

Melie OÜ pakendab oma valmistatud teed spetsiaalse teepakendamise masinaga. Masina eripära võimaldab mitmete erinevate koostisosade kokkusegamist vastavalt retseptile. Pakkemasina dosaatorid on tundlikud ning retsepti koostisosade kaalu saab määrata kuni 0,3 grammise täpsusega. Kuna meie masina jõudlus on suur, siis saame pakkuda pakendamisteenust allhanketööna kõigile soovijatele.

Pakendamiseks saate valida, kas soovite kasutada enda poolt tarnitud toorainet või meie poolt pakutavat toorainet. Teede pakendamisel kasutame kolmnurkseid teekotte ning kahte erinevat materjali. Võimalus on valida sildiga ja sildita teekoti vahel. Vajadusel aitame luua isikupärase teekoti sildi kujunduse. Mõlemad on biolagunevad filterkangad, mis on valmistatud taimedest saadud tärklisest.

PLA filterkangast – PLA-Non Woven teekott sobib hästi peenele fraktsioonile ning võrkfilterkangas sobib suuremale/jämedamale fraktsioonile (väiksemad lehed, õied, marjad jne). Mõlemad kangad on GMO vabad ja valmistatud taimsest materjalist.

100% PLA (polüpiimhape) on polümeervaik, mis on valmistatud maisitärklisest saadud glükoosi piimhappekäärimisel. Kootud kangast valmistatud teepakid on läbipaistvad ja hea ekstraheeritavusega. Teekott on valmistatud puhtast kvaliteetsest taimsest materjalist, seega see on parim mahetee pakkematerjal, võimaldades pakkuda klientidele täielikult sertifitseeritud orgaanilise tee tooteid.